Vuilniszakken
Wereldwijd succes voor flessen van 100% gerecycleerd plastic
09-02-2018 16:55

Het Recyclaat Initiatief legt de lat torenhoog. Werner & Mertz, flessenproducent Alpla Werke Alwin Lehner GmbH & Co KG en het Groene Punt werden onderscheiden met de WorldStar Packaging Award in de categorie "Huishouden” voor de ontwikkeling van flessen die volledig gemaakt zijn van gerecycleerd plastic uit PMD-zakken. Dat maakte de jury van de wedstrijd, die gesponsord wordt door de World Packaging Organisation (WPO), bekend tijdens zijn jaarlijkse bijeenkomst in Rio de Janeiro.


De jury was vol lof over het buitengewone pionierswerk dat niet alleen de recyclage van materialen stimuleert maar ook de druk op de schaarse natuurlijke grondstoffen verlicht. Volgens het panel van deskundigen wordt verkleuring in de flessen voorkomen door het gebruik van wit en doorzichtig granulaat. Bovendien loofde de jury de ontwikkelaars voor het feit dat ze erin geslaagd zijn om daarbij niet te raken aan het vertrouwde uiterlijk en de kwaliteit van de flessen en zonder in te boeten op productveiligheid (in vergelijking met flessen van nieuw materiaal).
De flessen voor green care PROFESSIONAL TANET SR 15 en emsal Bodenpflege Parkett zijn volledig gemaakt van gerecycleerd plastic dat ingezameld werd via PMD-zakken.Die innovatie werd beloond met de WorldStar Packaging Award.

Kliks - Een betrouwbaar vaatwassysteem - Cradle to Cradle certified TM
06-11-2017 13:51

Kliks van green care PROFESSIONAL is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines, Cradle to CradleTM gecertificeerd en met EU Ecolabel. Het systeem biedt een compact integraal duurzaam vaatwassysteem voor de professionele vaatwasmachines. Het is chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken.

KLIKS is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een "bag-in-box” karton van 5L, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.

Dit compact systeem "off-floor” biedt een ruimte- en afvalbesparing, tot 60 % minder plastic afval.


   • Vanzelfsprekende toepassing
   • Veilig en ergonomisch bij gebruik
   • Compact en minder afval
   • Doeltreffend concentraat


ONTWORPEN VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE !


Kliks - Een betrouwbaar vaatwassysteem

Kliks – eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines, Cradle to CradleTM gecertificeerd en met EU Ecolabel.

Het vaatwassysteem Kliks bestaat uit 2x2 producten die gecombineerd uitzonderlijke vaatwasresultaten bieden, in een ecologische werkomgeving. Ontdek het eveneens in de video, de volgende evolutie van het Kliks-systeem maakt milieubewust wassen mogelijk, voor de professionele linnenwas.


 

Tork PeakServe
07-09-2017 17:24

Wereldprimeur Tork PeakServe® Continuous® Hand Towel System, beschikbaar vanaf september 2017


Met Tork PeakServe® heeft u drukbezochte sanitaire ruimten in de hand. Het innovatieve systeem biedt 250% meer handdoeken, minder vaak vullen en een betere doorstroming in de sanitaire ruimte.

Op drukbezochte locaties zijn vuile en te drukke sanitaire ruimten de grootste irritatie voor bezoekers. Tork PeakServe® zorgt voor een geoptimaliseerde bezoekersdoorstroming in de sanitaire ruimte. Vullen wanneer het uitkomt, betekent meer flexibiliteit in het schoonmaakwerk. De handdoeken zijn 50% gecomprimeerd en verbonden zodat ze zonder onderbreking, vel-voor-vel, worden uitgegeven. Met maximaal 600 extra bezoekers en de helft van de benodigde tijd voor vullen, is uw drukbezochte sanitaire ruimte nu klaar voor het grote publiek!.

Creëer de perfecte sanitaire ruimte. Altijd klaar en eenvoudig te onderhouden met Tork SmartOne® Toiletpapier, Tork Spray Soap en te verbinden met Tork EasyCube voor slimmere schoonmaak.

w
LONGLIFE matt
23-06-2017 16:40

Productlancering LONGLIFE matt


LONGLIFE matt is een zeer doeltreffende matte vloerdispersie die de vloer een matte uitstraling geeft.

LONGLIFE matt is ontworpen conform het Oostenrijks ecolabel, is makkelijk aan te brengen en heeft een buitengewone hechting op alle vloertypes en op klamvochtige linoleumvloeren. De emulsie is gecertificeerd volgens DIN 18032-2 (anti-slip).Exelclean
21-06-2017 11:29

Tork Cleaning Cloths met exelCLEAN

 

Verander schoonmaaktijd in productietijd met de nieuwe en verbeterde Tork Cleaning Cloths met exelCLEAN®. Deze Tork werkdoeken zijn verbeterd en nog duurzamer.

Verbeterde reiniging- 50% minder pluizen
De Tork werkdoeken waren al erg pluisarm, maar om met de nieuwe productiemethode zijn de doeken nog beter geschikt voor ruwe en scherpere oppervlakken en gaan ze langer mee.

Optimale verpakking- 25% minder opslag
Om u meer capaciteit op de werkplek en in het magazijn te bieden hebben de nieuwe, gevouwen reinigingsdoeken een compacter formaat. U kunt nu twee pakken tegelijk plaatsen, zodat de W4-dispensers minder vaak hoeven te worden gevuld. Door de compacte verpakkingen bespaart u tot 25% van uw waardevolle opslagruimte. Deze verbeteringen dragen ook bij aan een gemiddeld 15% lagere ecologische voetafdruk voor de Tork exelCLEAN®-lijn.

Eenvoudiger te gebruiken en te dragen
Voor eenvoudig gebruik in zware omstandigheden hebben onze draagbare handy boxes een nieuw ontwerp, een versterkt handvat en een grotere opening, zodat u zelfs met handschoenen gemakkelijk de doek van Tork kunt pakken. En natuurlijk hebben alle werkdoeken de EasyHandling™ verpakkingen voor makkelijk dragen, openen en opruimen.

Mira
26-04-2017 11:28
Bye bye schuurborstel en trekker, hallo MIRA ! Deze extreem wendbare schrob/zuigmachine klaart de klus in enkele minuten !


       
http://salubris.be/Resources/Articles/macd40mbo001_fotos_macd40mbo001.jpg

© 1998 - 2018 Salubris | Website by FlandersIT services | Page loaded in 0,561 seconds