ICE

Welkom in een wereld waarin mensen en machines samenwerken.

Datagestuurde schoonmaak: De toekomst

Salubris is trots om de exclusieve partner te zijn van ICE cobotics, een toonaangevende fabrikant van slimme schoonmaakmachines. Met onze innovatieve en datagedreven oplossingen stellen we nieuwe standaarden voor de schoonmaakindustrie, met de mens altijd centraal.

De slimme poetsmachines en schoonmaakrobots bieden ongekende mogelijkheden voor optimalisatie. Deze poetsmachines zijn speciaal ontworpen om samen te werken met professionele schoonmakers en hen in staat te stellen hun werk efficiënter uit te voeren. Eenvoudig, effectief én veilig dankzij slimme technologie. Maakt uren vrij en ontlast uw medewerkers.

Vraag je GRATIS demo aan via bjorn@salubris.be of via uw vertegenwoordiger

Slimmer schoonmaken begint hier

Ontdek onze uitgebreide selectie schoonmaakmachines en ervaar ze zelf tijdens een demonstratie. Samen met u vinden we de perfecte machine uit het volledige assortiment van ICE Cobotics.

Onze formules

Economy versie

Ontdek onze Economy machines, de ultieme keuze voor standaard reinigingstaken. Uitgerust met krachtige AGM-batterijen en standaard geleverd met borstels en padhouders, bieden ze een complete oplossing voor diverse reinigingsbehoeften. Geniet van het gemak van een intuïtief aanraakscherm op de stuurconsole voor eenvoudige machine-instellingen. Bovendien ben je verzekerd van een grondige reiniging en een langdurige prestatie dankzij de meegeleverde parabole zuigmond met duurzame linatex zuigrubbers.

I-Synergie versie

Het gaat hier telkens om dezelfde machine, met dezelfde werking en hetzelfde gebruiksgemak. Maar bovenop de Economy versie geniet je van deze voordelen: 1. Langdurige Lithium Batterijen 2. Geavanceerde "Black Box" Functionaliteit met real-time informatie 3. Remote Bediening 4. GPS Begrenzing en Diefstalpreventie 5. Rapportages en Optimalisatie 6. Proactieve Onderhoudsservice

Doe meer in minder tijd!
Plan nu een demonstratie.