onze opleidingen

Salubris heeft zich op het gebied van training, opleiding en opvolging al ruimschoots bewezen in het verleden. Wij beschikken over het ISO 9001-2008 certificaat waarbij wij eveneens gecertificeerd zijn als opleidingsverstrekker.

Hieronder vindt u een overzicht van onze opleidingen.

Dit betreft opleidingen rond handhygiëne, ergonomie, professionele schoonmaak,…

Daarnaast bieden we ook opleidingen en audits aan op maat van de klant, op de werkvloer of in ons opleidingscentrum te Aalter. Dit in samenspraak met uw vertegenwoordiger.

duurzaam afvalbeheer

Duur: 1 namiddag (13u tot 16u)
visual duurzaam afvalbeheer

Afvalbeheer is in elke organisatie een actueel thema. Onze nieuwe opleiding ‘duurzaam afvalbeheer’ is speciaal ontwikkeld om organisaties te helpen bij het efficiënt en milieuvriendelijk omgaan met hun afvalstromen. Ontdek hoe deze opleiding het afvalbeheer in jouw organisatie kan transformeren!

coachend leiding geven aan een team

Duur: 1 dag (9u tot 16u)
opleiding-Professionele-schoonmaak-in-scholen

Vaak wordt de taak van een medewerker schoonmaak onderschat en soms ook weinig respectvol bekeken. Als verantwoordelijke voor de schoonmaak weet u wel beter. U en uw medewerkers hebben een belangrijke taak en worden beoordeeld op het resultaat. Een schoonmaakteam aansturen vergt naast een goede kennis van producten, materialen en technieken, extra vaardigheden om het team goed te begeleiden. Taakverdeling en het opmaken van functionele planning behoren ook tot het takenpakket. De handvaten die u in deze opleiding worden aangereikt, zullen u helpen in het dagelijks coachen van uw team met optimale resultaten.

professionele schoonmaaktechnieken

Duur: 1 voormiddag (9u tot 12u)
Professionele-schoonmaaktechnieken2-kopie

Het tijdperk van emmer, borstel, trekker en dweil ligt al een tijdje achter ons. De materialen en technieken in de schoonmaak hebben ondertussen al een hele evolutie doorgemaakt. Niet iedereen is al vertrouwd met de nieuwste schoonmaakmethodes die worden toegepast in de professionele schoonmaak. De basistechnieken mbt het onderhoud van vloeren, interieur en sanitair worden aangeleerd. Concrete tips over de juiste combinatie van product, materiaal en methode zullen vaak voorkomende schoonmaakproblemen helpen oplossen.

vloerherkenning en onderhoud

Duur: 1 namiddag (13u tot 16u)
Demoruimte Salubris

Natuursteen, keramische tegel, hout of kunststofvloeren, allemaal hebben ze hun specifieke eigenschappen die bepalend zijn voor het onderhoud. Dagelijks of periodiek onderhoud vergt een andere aanpak, manueel, machinaal of een combinatie van beide. In deze theoretische en praktische training gaat bijzondere aandacht naar het duurzaam en ecologisch onderhouden van vloeren. In ons opleidingscentrum in Aalter beschikken we over een testruimte met alle mogelijke vloertypes voor demo’s en testen.

Onze cleaning consultants

Dominique Schaeverbeke
Head of training
0497/ 42 35 35
Mail Dominique

Björn Peelman
Cleaning consultant machines
0479/81 02 73
Mail Björn

Dominique Van Severen
Cleaning consultant
0497/55 02 15
Mail Dominique

Liselot Lemaitre
Cleaning consultant
0471/ 41 21 60
Mail Liselot

Guy Vermoesen
Cleaning consultant
0470/90 32 42
Mail Guy

Patrick Suy
Cleaning consultant machines
0477/80 11 39
Mail Patrick

Locatie opleidingscentrum

Salubris – Léon Bekaertlaan 32 – 9880 Aalter

laat u inspireren door onze cursisten

POETSTIPS om nog efficiënter schoon te maken.

OPLEIDING OP MAAT? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.