Groothandel Salubris start distributie revolutionaire Italiaanse poetsmachine

Made in Oost-Vlaanderen
Detail Willmop-50

AALTER – Het in Aalter gevestigde Salubris is een toonaangevende speler in de schoonmaakindustrie. Naast de distributie van tal van onderhoudsproducten en -materialen, is Salubris ook expert in poetsmachines. Dit gamma werd onlangs aangevuld met een revolutionaire onderhoudsmachine, de Willmop-50. Hiervoor gingen ze een samenwerking aan met het Italiaanse TSM dat gekend is voor zijn ergonomische en innovatieve poetsmachines.

 

Steeds meer wordt er in alle sectoren aandacht besteed aan de ergonomie en het gebruiksgemak voor het poetspersoneel. Gelukkig maar, want de tijdsdruk om efficiënt te werken neemt ook alsmaar toe. De nieuwe Willmop 50 brengt een revolutie teweeg in de manier waarop vloeren worden gereinigd. Deze machine is de lichtste en meest wendbare verticale schrobzuigmachine op de markt, die de hoge prestaties van een professionele machine combineert met de flexibiliteit van een traditionele mop.

Samenwerking met Xubliem-partners Breman, Gros en Weska

Sinds oktober 2019 trad Salubris toe tot de Xubliem coöperatie. Hierdoor worden de krachten gebundeld met andere schoonmaakgroothandels in de Benelux om samen een nog sterkere positie op de markt in te nemen. Drie partners die actief zijn in Nederland waren meteen overtuigd van de meerwaarde van de Willmop-50 en beslisten om de distributie bij de noorderburen voor hun rekening te nemen. Dit zijn Breman, Gros en Weska. Voor de exclusieve verdeling in België gebruikt Salubris z’n eigen netwerk in Vlaanderen en voor Wallonië doen ze beroep op hun Xubliem-partner Proequip.

Familiebedrijf in schoonmaakproducten

Salubris startte in 1980 als een bescheiden zaak in schoonmaakproducten. Het groeide uit tot een sterk en toonaangevend familiebedrijf, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met schoonmaken. Salubris’ klanten zijn voornamelijk educatieve, zorg- en overheidsinstellingen, maar ook bedrijven. En met Salubris@Home biedt het bedrijf eveneens een specifiek gamma schoonmaakproducten en -materialen aan voor particulieren.

Meer informatie over de nieuwe machine vind je op www.salubris.be/willmop-50.

Heeft u een vraag? Heeft u interesse of vragen omtrent ons aanbod, aarzel dan niet om ons te contacteren.