Salubris News

Overname AcroProducts door Salubris

Salubris nv, onderdeel van de Essaho Groep,  een toonaangevende product- en dienstverlener voor elke organisatie waar professionele schoonmaak een plaats heeft, deelt graag mee dat de voorbije week een akkoord werd gevonden om de activiteiten van Acro Products (Zele) in zijn structuren en organisatie op te nemen.

Acro Products is actief in de toelevering van een compleet productenpakket in hygiënische papierwaren en onderhoudsproducten. Gezien de marktsegmenten waarop Acro Products zich tot nog toe heeft gericht is de activiteit van Acro Products zeer complementair met deze van Salubris en bij uitbreiding van de Essaho Group

Mr. Mussche en Mr. Van Esbroeck, eigenaars en zaakvoerders van Acro Products, hebben zich tevens bereid verklaart om de Essaho groep te vervoegen. Als Salubris en Essaho Groep zijn we zeer enthousiast om hun jarenlange ervaring te kunnen opnemen en inzetten voor de huidige en toekomstige commerciële uitbouw van de groep.

Beide partijen in deze samenwerking staan voor een pro-actief, adviserend, met kennis onderbouwd en maatschappelijke verantwoord partnership met klanten. Via flexibele systemen, digitale platformen en evolutieve oplossingen wordt aan elke klant een kwalitatief hoogstaande oplossing en service geboden.

Dit partnership is opnieuw een mooie stap in de verdere uitbouw van de Essaho Groep.

Heeft u een vraag? Heeft u interesse of vragen omtrent ons aanbod, aarzel dan niet om ons te contacteren.