Plaatsgebrek noopt Salubris tot een verhuis van West-naar Oost-Vlaanderen

Made in Oost-Vlaanderen
Salubris gebouw met Filip, Niki en Christine

BEERNEM – Het familiebedrijf Salubris, totaalleverancier voor alle schoonmaakoplossingen, professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren, verlaat zijn site in Beernem en bouwde een greenfield aan de andere kant van de provinciegrens, in Aalter. In eigen regio werd niet meteen een alternatief gevonden en dus drong een verhuis zich op naar iets verderop.

 

Het bedrijf van de familie De Bruycker biedt sinds 1980 doeltreffende en kostenbesparende maatoplossingen voor elke klant. Het is al bijna veertig jaar en succesverhaal. Filip De Bruycker en zijn echtgenote Christine zagen vorig jaar met dochter Niki De Bruycker ook de tweede generatie instappen. “De nieuwe locatie in Aalter biedt heel wat mogelijkheden en een veelvoud aan stockeerruimte.”, aldus Niki De Bruycker. “In Beernem waren we tegen de muren opgegroeid. Onze locatie in Beernem staat nu te koop: een magazijnruimte van 3180m² met kantoren en een showroom van 700m². Waarom de verhuis? Wij verhuizen omdat de huidige ruimte te klein was voor onze stock. Met meer stock kunnen we sneller leveren aan de klant. Onze basisstrategie bestaat erin dat wij in België alles kunnen leveren, binnen de 2 dagen. Door de efficiëntie van ons magazijn te verhogen, kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de klant.  Ook met de webshop van Salubris en Salubris @ home spelen we in op de noden van het digitale tijdperk.”

Salubris heeft niet alleen een nieuw gebouw, het biedt zijn klanten ook de mogelijkheid van een virtuele rondleiding. “Het zorgt voor een unieke bezoekerservaring in 360° waarbij je op interactieve wijze meer te weten komt over de Salubris onderhoudsproducten en -materialen”, aldus Niki De Bruycker. “Wat ons verder nog uniek maakt, is dat we voor de klanten een cleaning consultant hebben die opleiding ter plaatse geeft met uitleg hoe de producten en materialen op een goede manier te gebruiken.  Want dat blijkt niet altijd even evident te zijn.”

Heeft u een vraag? Heeft u interesse of vragen omtrent ons aanbod, aarzel dan niet om ons te contacteren.